Nasza kadra
Poznaj Nasz Zespół
SŁAWOMIR – Szef kuchni Revolta Food
Urodzony 1980 w Poznaniu swoją przygodę z gotowaniem zaczynał jako uczeń w Restauracji Myśliwskiej i restauracji chińskiej PANDA. Dzięki pasji i zaangażowaniu kolejne doświadczenie zdobywał w restauracji ALEKSANDER w Poznaniu jako kucharz, a następnie podjął wyzwanie już jako szef kuchni w WHITE HOUSE w Sopocie skąd powrócił do Poznania i też jako Szef poprowadził znaną restaurację Magnolia. To jednak było za mało i chęć zdobywania wiedzy zmotywowała Sławka do spróbowania swoich sił za granicą na wyspie Guernsey skąd po powrocie do kraju objął na dwa lata stanowisko szefa kuchni kultowej już w Poznaniu restauracji Bar a Boo Taczaka. Poza pracą jest zagorzałym miłośnikiem motocykli. Bardzo chętnie włącza się w charytatywne projekty dla potrzebujących dzieci z domów dziecka i dla bezdomnych zwierząt m.in. Chefs for kids oraz Master Chef 4 dogs. Aktywnie wspiera Fundację TTB Poznań.